Oyun HaberleriPC

Marvel Rivals Türkçe dil desteğiyle duyuruldu!

0

NetEase Games ve Marvel oynaması ücretsiz süper kahraman takım tabanlı birinci sınıf PVP nişancı oyunu Marvel Rivals’ı duyurdu.

NetEase Games ve Marvel Games yeni bir iş birliğine imza atarak Marvel Rivals adlı Marvel karakterlerinin yer alacağı takım tabanlı birinci sınıf PVP nişancı oyununu PC’ye getirmeye hazırlanıyor.

Call of Duty ve Battlefield gibi serilerde çalışmışmış bir ekip, NetEase bünyesinde projeye çalışıyor.

Marvel Rivals Yapımcısı Stephen Wu, “Marvel Rivals’ı dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Marvel evrenini ve karakterlerini her zaman sevdik ve bu oyunu geliştirmekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

NetEase , Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı Ethan Wang şöyle konuştu:

“NetEase Games, en sevdiğiniz Süper Kahramanların yer aldığı heyecan verici, hızlı tempolu bir işbirlikçi oyun deneyimi sunmak için Marvel Games ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyor.

Marvel Rivals’ta neler olacak?

  • Derin ve çeşitli Marvel kadrosu yer alacak. Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men ve çok daha fazlası yer alacak. Mayıs ayında Alfa Testi başlayacak. Oyuncular bu sürümde de Black Panther, Spider-Man, Magneto, and Magik gibi ikonik karakterlerle oynayabilecek.
  • Sürekli değişen oyun dinamikleriyle hızlı ve eğlenceli 6v6 aksiyon oyun deneyimi olacak.
  • Dinamik kahraman sinerjisi mekaniği. Stratejinize uygun kahraman özelleştirmeleri yapacaksınız.
  • Yaratıcı ortam tahribatı! Yıkılabilir ortamlarda ikonik Marvel dünyalarında yolunuzu açın! Asgard’dan 2099’un Tokyo’suna kadar bu ortamları değiştirmek için süper güçleri kullanacaksınız.
  • Sürekli gelişen evren ve lansman sonrası güçlü güncellemeler yer alacak. Marvel Multiverse sonsuz olasılıklar getiriyor! Her sezonluk düşüş, zorlu ve çeşitli haritaların yanı sıra savaş alanına yeni Süper Kahramanlar katacak!

Türkçe dil desteğiyle gelecek oyun PC platformuna gelecek.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.