Oyun Haberleri

Farm Manager World çıkış tarihi açıklandı!

0

Dünyanın dört bir yanından heyecan verici yeni konumlarda tarım imparatorluğunuzu kuracağınız Farm Manager World, 29 Nisan 2024’te erken erişim olarak yayımlanacak.

Farm Manager World

Cleversan Games tarafından geliştirilen ve  Sim Farm S.A., PlayWay S.A. tarafından da yayımlanacak simülasyon oyunu Farm Manager World, 29 Nisan 2024’te erken erişim olarak yayımlanacak.

Serinin diğer oyunlarına nazaran dünyanın dört bir yanından heyecan verici yeni konumlarda tarım imparatorluğunu kuracak, egzotik bitkiler yetiştirecek, hayvanları besleyecek, toprağı korumak için nöbetleşe ekimden ve gübrelerden faydalanacak, arkadaşlarınızla kaynaklar takas edeceksiniz.

Farm Manager World ile organik ürün yetiştir!

Kaynak yönetiminin önemli olduğu oyun çiftlik simülasyonu olmasının yanında aynı zamanda ticaret simülasyonu olarak da öne çıkıyor. Fabrikalar inşa edecek ve topladığın ürünleri işleyeceksiniz. Pişirme ve mayalamadan dondurmaya, turşu kurmaya, kavanozlamaya ve daha fazlasına kadar çok sayıda yiyecek hazırlama seçeneği parmaklarınızın ucunda. Organik ürün yetiştirmek hastalıklar ve zararlı böcekler nedeniyle zordur ancak oldukça kârlı olabilir!

Farm Manager World için henüz bir fiyat açıklanmadı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.