Oyun HaberleriPCPlayStationVideo

Back 4 Blood yayımlandı!

0

Left 4 Dead serisinin yapımcılarının son ürünü olan Back 4 Blood, Xbox Series X|S, Xbox One Konsolları, PS5-4 ve PC platformlarında erişime açıldı. Steam’de çok iyi yorumlar alan oyun Türkçe dahil 15 dil seçeneğine sahip.

  • Back 4 Blood, öne çıkan tüm platformlarda erişime açıldı.
  • Oyunda dört oyuncuya kadar eşli oynayabilirsiniz.
  • Rogue-lite Kart Sistemi ile oyunda zorlu savaşlar sizi bekliyor!
Back 4 Blood

Amerikan video oyunu geliştiricisi Turtle Rock Studios‘un geliştirdiği, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Back 4 Blood, tüm dünyada erişime açıldı. Oyuncular tarafından çok sevilen Left 4 Dead serisinin yapımcılarının elinden çıkan oyun, Steam’de de oyuncu incelemelerinden yüksek not aldı.

Eşli oyun hikayesi

Back 4 Blood’da dört oyuncuya kadar çok oyunculu bir mücadele verebiliyoruz. Hikayesiyle gitgide zorlaşan ve görevlerle devamlı değişen bir oyun yapısına sahip. Amacımız ise çok basit bu zorlu dünyada hayatta kalabilmek!

Bağışıklık sahibi, özelleştirilebilir 8 Temizleyiciden (Oynanabilir karakterler) birini seçmeli ve ölümcül silah ve ögelerle stratejini geliştirmelisin.

Rogue-lite Kart Sistemi

Zorlu savaşların altından kalkmanı sağlayan yepyeni bir ‘rogue-lite’ Kart Sistemi ile yeniden oyna yeni stratejiler geliştir.

Mutasyon geçirmiş 7 metrelik elebaşlarının da bulunduğu güçlü Ridden birlikleri seni bekliyor!

Back 4 Blood ne kadar?

Oyun Steam’deki ön sipariş standart fiyatı olan 249 TL’den satışa sunuldu. Deluxe versiyonu 375 TL, Ultimate versiyon ise 399 TL’den satılıyor. PS4-5’te ise 599 TL’den satılan Back 4 Blood, XBox’ta Deluxe versiyonu 860 TL’ye kadar çıkıyor…

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.