Oyun HaberleriPCPlayStation

Jurassic World Evolution 2 çıktı

0

Dinozor parkı yönetim simülasyonu Jurassic World Evolution 2, PC ve konsol platformlarına 9 Kasım’da çıktı. 75’ten fazla nefes kesici tarih öncesi dinozor türü ile Jurassic World Evolution 2, hayranlara otantik ve çekici Jurassic World deneyimleri yaratmak için ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

  • 9 Kasım’da çıkan oyun, Muertes Adaları’nda geçen maceraya oyuncuları konuk ediyor.
  • Sandbox ve Challenge moduyla 75’ten fazla nefes kesici tarih öncesi dinozor türünü keşfedin!

İngiltere Cambridge Bilim Parkı’nda bulunan İngiliz video oyunu geliştiricisi Frontier Developments‘ın geliştirip yayımladığı dinozor parkı yönetim simülasyonu Jurassic World Evolution 2, PC ve konsol platformlarında çıkışını yaptı. 9 Kasım’da çıkan oyun, Muertes Adaları’nda geçen maceraya oyuncuları konuk ediyor.

Oyuncular Sandbox modunda açık uçlu oyun deneyiminde nihai Jurassic Park veya Jurassic World’lerini yaratmakta özgür olurken, Challenge moduyla kendilerini test etmek için çeşitli zorluklarda görevlerle mücadele edecek.

Yepyeni konuk demografisi gibi daha derin bir yönetimle, oyuncuların karları en üst düzeye çıkarmak ve park cazibesini artırmak için konuk çıkarlarını ve ihtiyaçlarını dengelemesi gerekecek. Bu arada, Bilim İnsanları ve Veteriner ekipleri de dahil olmak üzere kilit personel kadrosu, parkların ve sakinlerinin en iyi durumda tutulmasını sağlayacak!

Uçan ve deniz sürüngenleri de dahil topluluğun favori dinozorları da dahil olmak üzere keşfedilecek 75’ten fazla nefes kesici tarih öncesi tür ile Jurassic World Evolution 2, hayranlara otantik ve çekici Jurassic World deneyimleri yaratmak için ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.