Oyun HaberleriPC

Europa Universalis 4: Winds of Change çıkış tarihi açıklandı

0

Yirmi ulus için kapsamlı değişiklikler getirecek Europa Universalis 4 yeni genişleme paketi Winds of Change, 8 Mayıs’ta PC platformuna gelecek.

Europa Universalis 4: Winds of Change

Europa Universalis 4 yeni genişleme paketi Winds of Change, And Dağlarından Moğolistan’ın uçsuz bucaksız steplerine yayılmış yirmi ulus için kapsamlı değişiklikler getiriyor.

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından da yayımlanacak Europa Universalis 4: Winds of Change, 8 Mayıs’ta PC platformuna gelecek.

Genişletme paketi, modern dünyanın erken dönemlerinde yaşanan hızlı değişikliklerle büyük ölçüde farklılaşan üç dünya bölgesine odaklanıyor.

Amerika yerlileri olarak Avrupa’yı işgal edin!

Pek çok yeni, farklı kollara ayrılan görevler, hükümet reformları, olaylar, zümre ayrıcalıkları ve çok daha fazlasının yer aldığı bu genişleme paketine, Timur İmparatorluğu’nun göçebe bir topluma geri dönüşü, Hollanda ve İngiltere tahtlarını birleştirmek için Muhteşem Devrim’in peşine düşmek veya Amerika yerlilerinin Avrupa’yı işgaline önderlik etmek gibi, son derece önemli ve oyunu değiştiren seçenekler de dahil.

Europa Universalis 4: Winds of Change medeniyet içerikleri

  • Aztek İmparatorluğu: Yeni “Tonalli” mekaniği, seni savaşa ve insan kurban etme ibadetlerine çağırıyor. İmparatora bağlı yöneticilerden oluşan gevşek bir imparatorluğu merkezileştirme amacının ve meşhur chinampa çiftçiliğinin de dahil olduğu yeni hükümet reformlarının peşine düş.
  • Maya Ulusları: Maya uluslarından birleşik bir konfederasyon inşa et, tropik Yucatan bölgesinde geliş, birliğini merkezileştirerek yaklaşan fırtınaya karşı gelebilecek güçlü bir krallığa dönüştür.
  • İnka İmparatorluğu: Çevredeki bölgeleri fethetmek veya kolonileştirmek için Cusco dışına doğru genişle, mumyalanmış hükümdarların geleneksel gücüne diren ve İnka İmparatorluğu otoritesini yönet.
  • Hollanda: Daha fazla ekonomi temalı hükümet reformları ve kararları keşfet, stadhouder’lar ve monarşistler arasındaki güç çekişmesine katıl veya Muhteşem Devrim aracılığıyla İngiliz ulusal içeriklerine geçiş yap.
  • Venedik: Yeni Hükümet mekaniğinde Onlar Konseyi’nin gücüne diren veya boyun eğ, Altın Cumhuriyet’i kur ve Venedik Rönesansı’nın kültürel gücünün tadını çıkar.
  • Avusturya: Yeni “Evrensel İmparatorluk” İmparatorluk olayında kritik kararlar ver, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu türev ulusunu inşa et, bir düzine farklı kollara ayrılan görevler arasında seçim yap ve yeni diplomatik seçenekleri kullan.
  • Macaristan ve Bohemya: Benzersiz Macaristan Hükümet Reformları ve kararlarıyla, Bohemya için yeni Hussit temalı içeriklerle ve Büyük Moravya ulusunu kurma imkanıyla imparatorluk hegemonyasına diren.
  • Timurlular: Süvarilerin başı çektiği fetih kültürünü sürdür veya İran’daki gücünü sağlamlaştır, Yağma Ekonomisi de dahil olmak üzere yeni Hükümet Reformları yap, yeni Soyurghal himaye türünü dene ve Çin Fethi için savaş sebebinden faydalan.
  • Babürlüler: Gücün geniş bir bölgenin zenginlikleri üzerinde yayılırken savaş alanındaki zaferlerin, görevlerine yardımcı olacak. İmparatorluk otoritesini yayarken toleranssızlığı azaltmak için senkretik Din-i İlahi’yi yayabilir ve Mansabdar savaşçı bürokratların da dahil olduğu yeni reformları benimseyebilirsin.
  • Göçebe Ordu Ulusları: Dini dallanma görevleriyle inancın hakkında kararlar ver veya Ordu başlangıç noktana bağlı olarak; Moğol, Tatar veya Doğu Çağatay Hanlığı için düzinelerce özel görevi üstlen.
  • Almanya ve İtalya: Yeni hükümet reformları ve çeşitlendirme içerikleriyle büyük Avrupa uluslarını kurmak için kültürel grupları bir araya getir.
  • Theodoro ve Trabzon: Güçlü iddiaları ve iddialarından daha güçlü ordularıyla, kudretli imparatorlukların arasındaki çekişmeli ortamda, Doğu Ortodoks gücünü tüm Karadeniz’de güçlendir ve dirilt.
  • Hasankeyf ve Hürmüz/Umman: Hasankeyf için Eyyübi diriliş görevleri ve Hürmüz/Umman için ticaret odaklı içeriklerle genişleyerek Basra Körfezi’nden dışarı çık.

Europa Universalis 4: Winds of Change ne kadar?

Üç hafta sonra erişime açılacak genişleme paketi 12 dolardan (390 TL) ön siparişe açıldı.

Winds of Change ön sipariş hediyesi

  • Biri Amerika’nın keşfinden ilham alınarak hazırlanan, deniz temaları içeren bir denizci şarkısı.
  • Biri Kuzey Denizi ve Hnsa Birliği kültürlerinden ilham alıyor
  • Biri de Orta Asya’nın kültürel yol kesişiminden ilham alarak İpek Yolu’nun seslerini yansıtıyor

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.