Oyun HaberleriPCPlayStationVideo

Battlefield 2042 Hazard Zone’nda görevimiz veri sürücüleri!

0

Battlefield 2042’nin üçüncü büyük modu Hazard Zone’da detaylar ortaya çıktı. Bu büyük modda amacımız dört kişilik ekibimizde savaş alanına dağılmış veri sürücülerini bulmak!

  • Battlefield 2042 Hazard Zone’un ilk fragmanı yayımlandı.
  • Büyük fırtına gelmeden savaş alanına dağılmış verileri toplamak öncelikli görevimiz.

EA DICE ve Criterion Games tarafından geliştirilen, Electronic Arts tarafından da yayınlanacak olan Battlefield 2042‘nin üçüncü büyük modu Hazard Zone’un fragmanı yayımlandı. All-Out Warfare ve Battlefield Portal‘dan sonra Battlefield 2042 Hazard Zone hakkında da detaylar ortaya çıktı.

Bu büyük modda amacımız dört kişilik ekibimizde savaş alanına dağılmış veri sürücülerini bulmak. Büyük fırtına yaklaşmadan görevi tamamlamak öncelikli hedefimiz. Tabii dört kişilik manga kuvvetlerine bölünmüş oyuncularla kıyasıya rekabette bu modda kendini gösterecek.

10 uzmanın seçenekler arasında yer alacağı modda Dark Market Kredileri ile Hazard Zone moduna özel silah ve ekipmanlar alacağız. Her galibiyet daha fazla kredi demek… Bir sonraki mücadeleye daha güçlü başlamak.

Rekabet dolu modda taktik ve ekip koordinasyonu çok önemli… 19 Kasım’da başlayacak maceraya PC’de Origin, EA Play Pro, Epic Games ve Steam üzerinden, konsolda ise PS4-5 ve Xbox platformlarından katılabilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.