MobilOyun HaberleriPCPlayStation

Wuthering Waves çıkış tarihi ve saati belli oldu!

0

Genshin Impact tarzındaki açık dünya gacha RPG oyunu Wuthering Waves, 23 Mayıs’ta PC, PlayStation 5 ve mobil platformlara gelecek.

Wuthering Waves

Kuro Games tarafından geliştirilen ve 30 milyondan fazla ön kayıta sahip Genshin Impact tarzındaki açık dünya gacha oyunu Wuthering Waves, 23 Mayıs’ta PC, PlayStation 5 ve mobil platformlara gelecek.

Büyük bir merakla beklenen oyunun çıkış saati ise resmen duyurulmadı. Ancak içerik üreticisi Narushio’ya göre (İhtiyatlı yaklaşmakta yarar var.) oyunun lansman saati şöyle:

GMT+8: 23 May 2024, 10:00 AM
PT: 22 May 2024, 7:00 PM
IST: 23 May 2024, 7:30 AM
GMT: 23 May 2024, 2:00 AM
BST: 23 May 2024, 3:00AM
ET: 22 May 2024, 10:00 PM
CET: 23 May 2024, 4:00 AM
JST: 23 May 2024, 11:00 AM
AEST: 23 May 2024, 12:00 PM
EST: 23 May 2024 9:00 AM

Bu bilgilere göre oyun, Türkiye’de 05.00’da erişime açılacak.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.