Oyun HaberleriPCPlayStation

Armored Core 6’nın çıkış tarihi ve ön sipariş fiyatı belli oldu!

0

Armored Core 6’nın çıkış tarihi 25 Ağustos olarak duyuruldu. Oyun Steam’de 899 TL, konsollarda ise 1.049 TL olarak ön siparişe açıldı.

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware, nişancı ve aksiyon Armored Core 6: Fires of Rubicon’un 25 Ağustos’ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun ayrıca fiziksel sürümleri de satışa sunulacak. Fiziksel sürümler arasında Standart, Koleksiyon ve Premium yer alyor.

Armored Core VI Fires or Rubicon

Serinin temel dinamikleri korunacak

Bloodborne veya Elden Ring gibi oyunların geliştiricisi FromSoftware tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Armored Core 6, gelecek temalı bir yapıyı bizlere aktaracak. Serinin özelliklerini temel alan bu altıncı oyun içerisinde yeni bir hikaye, yeni bölgeler ve aksiyon unsurları yer alacak.

Robotların bulunduğu oyun içerisinde oyuncular, kendi mekalarını girdiği savaşlarda kontrol edebilecek. Bu mekalarla beraber hem karada hem de havada ilerleyebilecek. Çok yönlü bir savaş deneyimi bizlere aktarılacak.

Armored Core 6 ne kadar?

Oyunun Steam‘de ön sipariş fiyatı 899,00 TL, Deluxe Edition ise 1.049,00 TL. Diğer taraftan PlayStation ve Xbox mağazasında oyun 1.049,00 TL, Deluxe Edition ise 1.199,00 TL. 


Onur Yavşanlı
Oyun Günlüğü Haber Editörü - 2023