Oyun HaberleriPC

Yarım milyon oyuncu bekliyor: Manor Lords demo çıkış tarihi açıklandı!

0

Yarım milyondan fazla oyuncunun istek listesindeki Orta Çağ strateji oyunu Manor Lords, 3 Ekim’de başlayacak Steam Next Fest’te yayımlanacak. Bir hafta boyunca boyunca oyuncular Manor Lords’un demo versiyonunu ücretsiz bir şekilde deneyimleyebilecek!

Manor Lords

Polonyalı bağımsız oyun geliştiricisi Greg Styczen‘in geliştirip, Hooded Horse tarafından da yayımlanacak Orta Çağ şehir kurma ve strateji oyunu Manor Lords nihayet oyunseverlerle buluşacak. 3 Ekim 2022’de başlayacak ve bir hafta sürecek Steam Next Fest’te oyunun demo sürümü ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Manor Lords demo çıkış duyurusu

Manor Lords sosyal medya hesabından oyunun çıkış tarihine ilişkin şu açıklama yapıldı:

“İşte herkese büyük haber. Birkaç hafta içinde Steam Next Fest sırasında Manor Lords’un şehir kurma bölümünü ücretsiz olarak kontrol edebileceksiniz. Sonunda oyunu oynadığını gördüğüm için gerçekten heyecanlıyım ve geri bildirimlerini duymak için sabırsızlanıyorum!”


Yüz binler Manor Lords’u bekliyor!

Manor Lords, başarısını her geçen gün taçlandırıyor. Oyuna ilgi artarken yapımcı yarım milyondan fazla oyuncunun Manor Lords’u istek listesine eklediğini duyurdu.

Manor Lords sistem gereksinimleri

Üç yıldır geliştirilen oyun, Slavic Magic adlı bağımsız oyun şirketi ile Steam’de yer alıyor. Yeni nesil grafik sistemlerine ihtiyacımız olacak bu yeni strateji oyunu PC’de öncelikli olarak çıkacak ve derin, organik ve gerçekçi şehir kurma mekaniklerini büyük ölçekli ve aynı zamanda taktiksel savaş mekanikleriyle birleştirecek. Oyunun sistem gereksinimleri için buraya tıklayın.


Manor Lords Steam Next Fest’te!

Binlerce yeni oyun demosunun ve indirimlerin yer aldığı Steam Next Fest, 3 Ekim 2022’de başlayacak ve 10 Ekim’de sona erecek. Manor Lords’da bu tarih aralığında ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.