Oyun Haberleri

The Last of Us dizisinin vizyon tarihi belli oldu!

0

On yıl önce oyun dünyası ile buluşan hikaye tabanlı aksiyon macera oyunu serisi The Last of Us, HBO ekranlarında televizyon dizisi oluyor!

The Last of Us

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment’in yayınladığı 2013 çıkışlı The Last of Us oyun serisinin televizyon dizisi olarak uyarlanacağı açıklanmıştı. Tarih ve detaylar henüz belli değildi. Oyun tutkunları ve dizi meraklılarına beklemek kalmıştı.

Oyunun televizyon dizisi uyarlaması için tarih nihayet duyuruldu. The Last of Us, 2023 yılının başında HBO Max ekranında yerini almaya hazırlanıyor. Naughty Dog tarafından yalnızca PlayStation platformları için geliştirilen aynı adlı video oyununa dayanan dizinin yayınlanacak olan ilk sezonu 9 bölümden oluşuyor.

Yürek burkan bir yolculuğun, salgınla hayatta kalma mücadelesinin ve karantina bölgesinden güvenli bölgeye gidebilme umudunun ele alındığı korku, aksiyon, macera oyunu The Last of Us, açıklandığı üzere HBO Max ekranında yayınlanacak.

The Last of Us dizisinin vizyon tarihi

Merakla beklenen The Last of Us oyununun uyarlaması olan HBO dizisi 15 Haziran 2023 Pazar akşamı seyircilerle buluşacak.

The Last of Us resmi tanıtım videosu


Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.