Oyun HaberleriPCPlayStation

Şehir kurma oyunu Cities Skylines 2 duyuruldu!

0

Tüm zamanların en iyi şehir kurma oyunlarından biri olan Cities Skylines serisinin yeni oyunu Cities Skylines 2, Paradox Announcement Show 2023’te duyuruldu.

Cities Skylines 2

Stockholm merkezli İsveçli video oyun şirketi Paradox‘un düzenlediği Paradox Announcement Show 2023‘te oyun dünyasının büyük bir merakla beklediği Cities Skylines serisinin yeni oyunu Cities Skylines 2 duyuruldu. Oyun PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S platformlarına gelecek.

Cities Skylines 2 ne zaman çıkacak?

2023 yılında gelecek oyun lansman gününde Xbox Game Pass’e gelecek.

Paradox

Oyunun Steam sayfasında yapılan açıklama şu şekilde:

“Hayal edebilirsen inşa da edebilirsin!

Kısıtlama olmadan kendi şehrini kur ve yönet. Derin simülasyon ve canlı bir ekonomi sunan Cities: Skylines II karar verme becerilerine meydan okuyacak ve hayallerindeki şehri kurmana yardımcı olacak. Yepyeni ve destansı bir çapta, şimdiye kadarki en gerçekçi şehir kurma oyununa hazır ol.

Burada şehrin gelişecek ve kararlarına göre şekillenecek. Hem zorlayıcı hem de memnun edici, sürekli değişen dinamik bir dünya. Şehrini işletmelerin, vatandaşların ve turistlerin dikkatini çekecek gelişen bir metropole dönüştürmek için yaratıcılığını ve stratejik planlama becerilerini kullan. Yerleşime ayrılmış mahallelerden capcanlı şehir merkezlerine, seçeneklerin sonsuz. Bir şehir yönetmenin zorluklarıyla uğraş ve vatandaşlarının ihtiyaç ve isteklerinden daima haberdar ol.

Şehrinin zamanla büyümesini ve gelişmesini izle. Detaylı oldukları kadar göz alıcı da olan grafiklerle Cities: Skylines II şehrini canlandıracak.”


Cities Skylines 2’de Türkçe dil desteği olacak mı?

Steam sayfasında yer alan bilgiye göre Cities Skylines 2’nin Türkçe alt yazı ve ara yüz desteğiyle gelmesi beklenmiyor.

Kısa bir video ile duyurulan oyun hakkında tüm detaylar Oyun Günlüğü’nde olacak.

Cities Skylines 2’de beklentiniz neler? Hangi yeni özellikleri bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.