Oyun HaberleriPC

Saints Row IV: Re-elected ve Wildcat Gun Machine ücretsiz oldu!

0

Epic Games’de haftanın ücretsiz oyunları Saints Row IV: Re-elected ve Wildcat Gun Machine oldu.

Epic Games, haftalık ücretsiz oyunlarıyla oyuncuların gönlünü her hafta fethediyor. 15 Aralık 2022 saat 19.00’a kadar Saints Row IV: Re-elected ve Wildcat Gun Machine oyunlarını kütüphanene ekleyerek ömür boyu sahip olabilirsin. Birlikte bu haftanın ücretsiz oyunlarına göz atalım!

Saints Row IV: Re-elected

Volition tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından 2013 yılında yayınlanan oyunda Amerika’nın başkanı artık sensin! Ama o da ne? Dünyayı uzaylılar istila etti! Süper kahraman olarak binalardan atla, zihin gücünle insanları öldür. Uzayda uzaylılarla savaş, havalı silahlar kullan, silahlarını özelleştir. Hem de 25 adet indirilebilir içerik paketiyle birlikte! 205 TL değerindeki Saints Row IV: Re-elected, Epic Games’te ücretsiz!

Wildcat Gun Machine

Chunkybox Games tarafından geliştirilen, DAEDALIC Entertainment’ın 4 Mayıs 2022 tarihinde yayınladığı Wildcat Gun Machine, 15 Aralık 2022 tarihine kadar Epic Games’te ücretsiz! 40’tan fazla çeşitli silahlarla yanında olacak dev robotlar ve sevimli kediciklerle iğrenç yaratıklara karşı savaş açın! 45 TL değerindeki bu oyun seni Epic Games’te bekliyor olacak!

Epic Games’de gizemli oyunlar serisi başlıyor!

Epic Games’te 15 Aralık’ta gizemli bir oyun daha ücretsiz olacak! Takvimlerinizi ve saatlerinizi ayarlamayı unutmayın!


Gamze Nur Kaya
Haber Editörü - 2022