Oyun HaberleriPCPlayStationVideo

Rockstar resmen duyurdu! GTA: The Trilogy – The Definitive Edition geliyor

0

GTA3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas oyunlarının yenilenen versiyonu Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition resmen duyuruldu. Oyun, PC’de Rockstar Games Launcher’ın yanında Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4-5, Xbox Series X|S gibi yeni nesil konsollara da gelecek.

  • GTA hayranları serinin altıncı oyununu beklerken Rockstar’dan yenilenen ‘remaster’ bir versiyon geldi.
  • Henüz bir çıkış tarihi açıklanmasa da önümüzdeki haftalarda detaylar belli olacak.
  • Rockstar ayrıca, oyunun 2022’nin ilk yarısında iOS ve Android’e de geleceğini duyurdu.
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

New York merkezli ABD’li video oyun şirketi Rockstar Games, GTA3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas oyunlarının yenilenen versiyonu Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition‘ı resmen duyurdu.

Grand Theft Auto 3’ün ilk çıkışından bu yana 20 yıl geçtiğini ifade eden Rockstar, “Yaklaşan yıl dönümünün şerefine bugün, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın PC’de Rockstar Games Launcher’ın yanında Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4-5, Xbox Series X|S gibi yeni nesil konsollara da geleceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Yenilenen ‘remaster’ versiyonla, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’da üç oyun için grafik iyileştirmeleri yapıldı. Orijinallerin klasik görünümünü ve hissini korumaya devam edecek şekilde dizayn edilen yeni versiyonun detayları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

GTA mobile geliyor!

Rockstar Games, ek olarak da, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’un, 2022’nin ilk yarısında iOS ve Android’e geleceğini duyurdu.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.