Oyun HaberleriPCPlayStation

Paradox Announcement Show 2023 dolu dolu geçti!

0

Paradox Announcement Show 2023’te Cities Skylines 2 ile birlikte üçü genişleme paketi dahil dokuz oyun hakkında yeni duyurular yapıldı.

Cities Skylines 2

Paradox Announcement Show 2023, büyük sürprizlere sahne oldu. Paradox 2023 yılına iddialı bir yaparak Cities Skylines’ın 8. yılında ikinci oyunu Cities Skylines 2‘yi duyurdu. Şirket sadece bu oyunla da kalmadı ve üçü genişleme paketi 9 oyun duyurusuna imza attı. Gelin gecenin tüm detaylarına kısaca göz atalım:

Paradox Announcement Show 2023

The Lamplighters League

Sıra tabanlı taktiksel savaş oyunu The Lamplighters League, Paradox Announcement Show 2023’te duyuruldu. Oyun 2023 yılı içerisinde PC ve konsol platformlarına gelecek.

Life By You

The Sims serisine Paralives’ın ardından rakip olacak Life by You, Paradox Announcement Show 2023’te duyuruldu.

Cities Skylines 2

Tüm zamanların en iyi şehir kurma oyunlarından biri olan Cities Skylines serisinin yeni oyunu Cities Skylines 2, Paradox Announcement Show 2023’te duyuruldu.


Paradox Arc köşesi! Bağımsız oyunlara göz atın!

Paradox Arc, 2022 itibariyle Paradox’un bağımsız oyun yayımcısı olarak faaliyetlerine başlamıştı. İki farklı stüdyodan oyunla gecede yer aldı.

Mechabellum

Knights of Pen & Paper 3

Across the Obelisk: The Wolf Wars

Across the Obelisk ilk genişleme paketi de şov da duyurulan bir diğer oyun oldu.


Paradox kitaplığında üç genişleme paketi!

Crusader Kings III: Tours and Tournaments

Orta Çağ turnuvalarının ihtişamı ve gösterişliliği bu pakette oyuna gelecek. Paket seyahat ve düğün mekaniklerinde de derinlik sağlayacak.

Europa Universalis IV: Domination

Europa Universalis 4 yeni genişleme paketi Domination, Paradox Announcement Show 2023’te duyuruldu. Osmanlı dahil dönemin öne çıkan medeniyetlerinin öne çıktığı paket, yeni görev ağaçları, yeni hükûmet reformları, yeni zümre yönetimi ve yeni etkinlikler sunacak.

Surviving the Aftermath: Rebirth

Surviving the Aftermath toprakları nihayet yeşerecek. Bir umut doğuyor…


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.