Oyun HaberleriPC

Manor Lords’un şehir kurma demosu yayımlandı!

0

Manor Lords’un ilk demosu şehir kurma özelliğiyle sınırlı bir şekilde yayımlandı. Yarım milyon oyuncunun beklediği oyunun demosu bir hafta boyunca oyuncuların beğenisine sunulacak.

Manor Lords

Steam’de yeni demo etkinliği başladı. Steam Next Fest kapsamında ilk defa Manor Lords‘da oynanabilir olarak karşımıza çıktı. Bir hafta sürecek etkinlik süresince oyunun sadece şehir kurma kısmı deneyimlenebilecek.

Polonyalı bağımsız oyun geliştiricisi Greg Styczen tarafından Slavic Magic adıyla geliştirilen ve Hooded Horse tarafından da yayımlanacak Orta Çağ strateji oyunu Manor Lords’un bu ilk demosunda ilk yerleşim yerleri kurulacak, pazar oluşturulacak ve üretim için odun, besicilik gibi kaynaklar yönetilecek.

Manor Lords ücretsiz oyna!

Türkçe dil desteğiyle çıkacak Manor Lords’un 2023 yılında çıkması bekleniyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde indirmek için buraya tıklayın.

Oyunun sosyal medya hesabından geliştirici Greg Styczen, paylaşımda bulundu.

“Neredeyse zamanı geldi! Dürüst olmak gerekirse, mevcut yapıdaki pek çok sorunu çözemedim. Muhtemelen acele ettim. ANCAK. 1. Kesinlikle aldığım her şeyi verdim. 2. Kapalı alfada, öküzlerde, pazarlarda, besicilikte vb. bitmek bilmeyen tartışmalar çok azdır. Senin fikrini de bilmem gerekiyor.”


Ömer Faruk AKTAŞ
Oyun Günlüğü Kurucusu ve İçerik Direktörü - Strateji ve simülasyon oyunlarına tutkuyla bağlı. Bağımsız oyunların takibinde - Oyununuzu tanıtmak için iletişime geçmekten çekinmeyin! - Ömer is to blame for all this. You can contact us for game review and other business information.