Oyun Haberleri

Hideo Kojima’nın yeni oyunu Overdose’dan görseller sızdırıldı!

0

Hideo Kojima’nın yeni korku oyunu Overdose’dan görseller sosyal medyada sızdırıldı.

Hideo Kojima

Geçen günlerde Kojima Productions’ın satılmayacağı açıklanmış olsa da Overdose’un görsellerinin Kojima Productions’ın dışında çalışan yazılımcılara özel olan Discord kanalı üzerinden yayıldığı söyleniyor. 

Ne kadar bulanık olsalar da sızdırılan görselde Death Stranding’den Mama karakterinin mavi bir kıyafetle gözüktüğü söyleniyor. Kojima Productions’ın Insider Gaming’den görsellerin kaldırılmasını istediği bilgisi mevcut.

Overdose’un ne olacağı hakkında şu anda elimizde çok bir bilgi yok. En çok konuşulan teorilerden biri, Stadia’nın reddettiği ve sonrasında Xbox özel oyununa dönüşen bir oyun olduğu. Bu teorinin devamında oyunun akıllı telefon üzerinden de oynanabileceği söylentisi var, bunun Xbox’ın Cloud sistemiyle mümkün olacağını söyleniyor. Bu söylenti, Kojima’nın Xbox ile işbirliği yapacağını açıklamasıyla uyuyor. Ancak, Hideo Kojima yeni projesinin birkaç sene daha çıkmayacağını açıklamıştı. Bu dedikoduların arasında, yayınlanan bu video Overdose’u mu yoksa belki de Death Stranding 2 olup olmadığı şu anlık belli değil.

Daha yeni Shioli Kutsuna’nın yer alacağı bir oyunun geliştirildiği bilgisi alınmış olsa da Overdose söylentileri konuşulmaya devam edilecek gibi duruyor.


Tuana Seda Hürmen
Oyun Günlüğü Yazarı