Oyun HaberleriPlayStation

God of War Ragnarök karakterleri ile tanışın!

0

Santa Monica Studio tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarına çıktı.

  • Kratos, Atreus, Thor, Freya, Mimir, Angrboda, Týr, Brok ve Sindri…
  • Dokuz diyarın en büyük kahramanları, inandıkları gelecek uğruna savaşıyor!
God of War Ragnarök

Santa Monica Studio tarafından geliştirilen, Sony Interactive Entertainment tarafından da bugün yayımlanan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök, 2018’de çıkan God of War’ın devamı ve hikayenin sonu olacak. Serinin dokuzuncu oyunun PC platformuna ne zaman geleceği ise belli değil.


Dokuz diyarın en büyük kahramanları, inandıkları gelecek uğruna savaşıyor!

God of War Ragnarök karakterleri

God of War Ragnarök Kratos

Spartalı Savaş Tanrısı, Midgard’a gelip temiz bir sayfa açtı. Baba olan Kratos, yeni bir yaşama amacı buldu. Ragnarök kapıda. Her an her şey olabilir. Kratos, oğlunu ve beraber kurdukları hayatı muhafaza etmek ile Dokuz Diyar’ın sonunu getirecek savaşa hazırlanmak arasında seçim yapmalı.


God of War Ragnarök Atreus

Atreus. Kratos ve dev Laufey’in yarı tanrı oğlu, genç bir adam. Devler ve Aesir arasında “Loki” adıyla biliniyor. Ragnarök adım adım yaklaşırken Atreus, benliğini daha iyi anlama ve bu dünyadaki yerini öğrenme derdinde. Babasının sıkı eğitiminden geçti ve aralarındaki bağ güçlü. Ancak Atreus, kendi yolunu çizmeye hazır.

Atreus, Miken Kralı. Zeus’un oğlu Tantalos’un torunu. Pelops ile Hippodameia’nın oğludur. Thyestes ile Nikippe’nin kardeşidir.


God of War Ragnarök Thor

Thor. Namıdiğer yıldırım tanrısı. Odin’in oğlu, Aesirin şampiyonu. Baldur’un yanında savaşan oğulları Magni ve Modi, Kratos ve Atreus’un ellerinde can verdi.

Thor, İskandinav mitolojisinde en güçlü tanrılardan biridir. Gücü babası Odin tarafından teslim edilmiş iki sihirli nesneye dayanmaktadır


God of War Ragnarök Freya

Freya, bir Vanir tanrıçası. Valkürlerin eski lideri. Odin’in eski eşi ve Aesirin eski kraliçesi. Canından çok sevdiği ama yoldan çıkmış oğlu Baldur’un ölümü, Freya’yı Kratos ve Atreus’tan intikam almaya yemin ettirdi.

Freyja veya Freya, İskandinav mitolojisinde deniz tanrısı Njord’un kızı ve Freyr’in kız kardeşidir. Önemli bir bereket tanrıçası ve Germen tanrılarının ayrıldığı iki koldan biri olan Vanir’in bir üyesidir. 


God of War Ragnarök Mimir

Diriltilmiş, kesik bir baş, deyip geçmeyin. Mimir, yaşayan en akıllı adam olarak bilinir. Kratos ve Atreus tarafından Odin’in hapsettiği ağaçtan kurtarılan Mimir, baba oğlun serüvenine katıldı, ikilinin yakın dostu ve sırdaşı oldu. Felaket bulutları Dokuz Diyar’ın üzerinde toplanırken, bilgeliğine her zamankinden çok ihtiyaç var.


God of War Ragnarök Angrboda

Angrboda, kalan son Devlerden biri. Jötunheim’ın düşüşünden bu yana hayatını gizlenerek geçirmiş. Jötnar kehanetlerini gerçekleştirmeyi beklemiş.


God of War Ragnarök Týr

Týr. Uzun zamandır haber alınamayan, Aesir savaş tanrısı. Zamanında seyyah olup dünyayı gezmiş, Devlerin dostluğunu kazanmış Týr, Aesir ve Jötnar halklarına barış getirmeyi amaçladı. Odin, bu barışı bozup Jötunheim’a savaş açtığında Týr, tutsak edildi.


God of War Ragnarök Brok ve Sindri

Huldra Kardeşler Brok ve Sindri. Efsanevi cüce demirciler. Dokuz diyar boyunca zanaatkârlıklarıyla nam salmış bu ikili, tanrıların efsanevi silahlarını döver. Yakın zamanda barışan kardeşler, Kratos ve Atreus’a destek olmak için çalışıyor. Ragnarök’le beraber, aile bağlarının kuvveti de sınanacak.


God of War Ragnarök ödülleri

God of War Ragnarök, 2020 Altın Joystick Ödülleri‘nde En Çok İstenen Oyun ödülünü aldı. Ayrıca The Game Awards 2020‘de En Çok Beklenen Oyun dalında aday oldu.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.