Oyun HaberleriPCPlayStation

En iyi Xbox Game Pass oyunları – Ocak 2023

0

Dijital oyunlar, artan kur fiyatlarıyla oldukça yükselmiş durumda. Bu dönemde artan fiyatlara en iyi çözüm de Xbox Game Pass! Gelin şimdi ocak ayının en iyi Xbox Game Pass oyunlarına göz atalım.


Ocak ayının en iyi Xbox Game Pass oyunları!

High On Life

Bilim kurgu dünyasında geçen, aksiyon-macera ve metroidvania unsurları içeren komedi, birinci şahıs nişancı oyunu High on Life, bir uzaylı kartelinin Dünya’yı işgal etmesini konu ediniyor. Oyundaki amacımız karizmatik, konuşan silahları kurtarıp onlarla iş birliği yapmak, Garmantuous ve çetesini devirmek ve dünyayı kurtarmak!

High On Life

Potion Craft: Alchemist Simulator

Aletler ve malzemeler kullanarak iksirler hazırladığınız bir simyacı simülatörü olan Potion Craft: Alchemist Simulator, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Xbox Cloud Gaming, Microsoft Windows platformlarına çıktı. niceplay games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından da yayımlanan Potion Craft, 13 Ara 2022’de çıktı.


Mortal Shell: Enhanced Edition

Mortal Shell, parçalanmış bir dünyada akıl sağlığınızı ve dayanıklılığınızı test eden derin bir aksiyon-RPG’si.

Mortal Shell

Stranded Deep

Gizemli bir uçak kazasının ardından, Pasifik Okyanusu’nun uçsuz bucaksız genişliğinde mahsur kaldınız. Stranded Deep ile tek başına ya da bir arkadaşınla, yardım çağırmak için hiçbir imkanın olmadan, hayatta kalmak için elinden geleni yapmalısın.

Stranded Deep

Teamfight Tactics

Teamfight Tactics, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan auto battler tarzı bir oyundur. İlk olarak 2019 yılının Haziran ayında, Microsoft Windows ve macOS platformları için bir League of Legends oyun modu olarak geliştirilmiştir. 16 Mart 2020’de Android ve iOS için piyasaya sürülmüştür.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.