Oyun HaberleriPCPlayStation

En iyi Xbox Game Pass oyunları – Mart 2023

0

Dijital oyunlar, artan kur fiyatlarıyla oldukça yükselmiş durumda. Bu dönemde artan fiyatlara en iyi çözüm de Xbox Game Pass! Gelin şimdi mart ayının en iyi Xbox Game Pass oyunlarına göz atalım.

Mart ayının en iyi Xbox Game Pass oyunları!

Wo Long: Fallen Dynasty

Team Ninja tarafından geliştirilen ve Koei Tecmo tarafından da yayımlanan aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty, 3 Mart 2023’te PC ve konsola geldi. Wo Long: Fallen Dynasty, isimsiz bir milis askerinin, iblislerin Üç Krallığa musallat olduğu Geç Han Hanedanının karanlık fantazi versiyonunda hayatta kalmak için savaştığı dramatik, aksiyon dolu bir hikayedir. 


Guilty Gear -Strive-

Önde gelen Guilty Gear serisinin en yeni oyunu Guilty Gear -Strive-‘ın detaylı mekaniği ve muhteşem animasyonları ile savaşın heyecanını yaşayın!


Marvel’s Guardians of the Galaxy

Bu yepyeni Marvel’s Guardians of the Galaxy oyunuyla evrende çılgın bir yolculuğa koyul. Bu üçüncü şahıs gözünden aksiyon-macera oyununda Star-Lord olarak oynuyorsun. Cesur ama tartışmaya açık liderliğin sayesinde beklenmedik kahramanları sana katılmaya ikna edip bir ekip oluşturdun. Budalanın teki (kesinlikle sen değil) felakete yol açan bir olaylar zinciri başlattı ve gezegenlerarası yıkımı önlemek için sağı solu belli olmayan Koruyucuları yeterince uzun bir süreliğine yalnızca sen bir arada tutabilirsin. Element Blaster’lar, ikiye bir pataklamalar, jet botuyla uçan tekmeler… Aklına ne gelirse yap

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.