Oyun HaberleriPCPlayStation

Efsane dövüş oyunu serisinin yeni oyunu Tekken 8 duyuruldu

0

Geleceğinin işaretlerini veren Tekken 8, State of Play etkinliğiyle oyunculara bir kez daha “hazır olun!” dedi.

Tekken 8

Efsane dövüş oyunu serisi Tekken’in yeni oyunu için ağustos ayı başında Bandai Namco gelişinin haberini vermişti. Tekken 7 Grand Final için yayınladıkları yeni bir videoda, oyunculara “Hazır olun!” diyerek Kazuya’nın yer aldığı kısa bir sahne göstermişlerdi. Dün akşam gerçekleşen State of Play etkinliğinde ise Tekken 8 resmen duyuruldu. 

Yayınlanan fragman izleyiciye görsel bir şölen sunmasının yanı sıra oynanış hakkında da bilgi veriyor. Oyunun daha geliştirme aşamasında bu durumda unutmamak gerekiyor ki görüntüler değişebilir. Oyuncular, Jin ve Kazuya’nın dövüşmesini çok heyecan verici bulmuşlar ve grafiklere de övgüler yağdırıldı.

Çarpıcı bir hikaye modu geliyor!

Videodaki görüntülerin önceden renderlanmış kareler yerine gerçek zamanlı PS5 üzerinde 60 FPS olarak kaydedildiğinin altını çizen oyunun yönetmeni Katsuhiro Harada, aynı zamanda hikaye modunun çarpıcı olacağını da söylüyor. Görüntüler de yine bu hikaye modundan geliyor. Yani Jin ve Kazuya’nın karşı karşıya gelip savaşacağı bir senaryo modunun geldiğini söyleyebiliriz. 

Tekken 8 hangi platformlara geliyor?

Oyun için belirlenen bir çıkış tarihi henüz yok. Geliştirici ekip oyunculara kusursuz bir deneyim sunmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve zamana ihtiyaç duyduklarını söylüyor. Ayrıca her ne kadar PlayStation etkinliğinde duyurulsa da Tekken 8, PS5 özel oyunu olmayacak, Xbox ve PC platformlarında da çıkacak. 


Alperen Cansu
Haber Editörü - 2022