Oyun HaberleriPlayStation

Death Stranding 2, etkileyici bir fragmanla resmen duyuruldu!

0

Birkaç aydır süren dedikodulardan sonra Hideo Kojima son noktayı koydu: Death Stranding 2, The Game Awards 2022’de resmen duyuruldu. Playstation 5’e özel olarak çıkacak olan Death Stranding 2, tüyleri diken diken edecek bir fragmanla geldi.

Death Stranding 2

Hideo Kojima aylardır ne kadar bu projeyi gizlemeye çalışsa da daha önceden Death Stranding 2 sızdırılma dedikoduları ortaya çıkmıştı. Bu dedikoduların Kojima Productions stüdyosunun Overdose isimli yeni projesinden olduğu söylenmişti. Sonunda dedikodular bitti, The Game Awards 2022‘de Death Stranding 2 fragmanının resmi hali yayınlandı ve birkaç tanıdık yüzü tekrardan görebildik: Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Léa Seydoux.

Death Stranding 2

Büyüleyici fragmanda gördüklerimiz

Fragmanda Fragile (Léa Seydoux) bebeğini bir tehlikeden koruyor ve kaçıyor. Daha yaşlı bir Sam (Norman Reedus) yeni ve gizli maceralara atılacak gibi gözüküyor.

Death Stranding 2

Şu anda ismi Death Stranding 2 olan ancak geliştirilecek olan oyunun fragmanı hakkında Kojima, fragmanın sırlarla dolu olduğunu söylüyor ve hayranların Death Stranding 2 hakkında teori üretmelerini teşvik ediyor. Bu fragman dışında oynanış hakkında herhangi bir bilgimiz yok. Ancak Kojima’nın aynı zamanda “Overdose” adında başka bir projede çalıştığını biliyoruz.

Death Stranding 2 ne zaman çıkacak?

Death Stranding 2 çıkış tarihi daha belli değil, ancak PS5 özel oyunu olarak çıkış yapacak.

Death Stranding 2

Tuana Seda Hürmen
Oyun Günlüğü Yazarı