Oyun HaberleriPC

Bellwright çıkış tarihi açıklandı!

0

Orta Çağ’da geçen açık dünya birinci şahıs aksiyon ve strateji oyunu Bellwright, 23 Nisan’da erken erişim olarak yayımlanacak.

Bellwright

Orta Çağ’da geçen birinci şahıs açık dünya strateji ve aksyion oyunu Bellwright için nihayet erken erişim tarihi açıklandı. Donkey Crew tarafından geliştirilen ve Donkey Crew, Snail Games USA tarafından da yayımlanacak Bellwright, 23 Nisan 2024’te erken erişim olarak Steam’e gelecek.

Geliştiriciler erken erişim çıkış tarihi duyurusunda son yapılan test sürümü hakkında da açıklama yaptı.

“Geçtiğimiz ayın sonundaki 72 saatlik oyun testinin ardından sizden çok sayıda değerli geri bildirim aldık.” diyen geliştiriciler şunları paylaştı:

“Birçoğu oyunu son derece keyifli ve ilgi çekici bulsa da piyasaya sürülmeden önce çözülmesi gereken bazı sorunlar vardı. Geçtiğimiz birkaç haftayı tüm hataları düzeltmeye ve kullanıcı deneyimini optimize etmeye adadık ve Erken Erişime devam ederken sürekli içerik güncellemelerine ve düzeltmelere bağlı kalacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu yolculuk boyunca desteğiniz için hepinize minnettarız. Bu noktaya giden yol uzun bir yoldu, ancak sizin oyunumuzu oynadığınızı ve oyunumuzu tartıştığınızı görmenin heyecanı tüm takımda gerçekten hissediliyor. Bellwright’a olan sabrınız, desteğiniz ve coşkunuz için bir kez daha teşekkür ederiz.”


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.