Oyun HaberleriPCPlayStation

Battlefield 2042 erken erişimi başladı!

0

Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042, erken erişime geçti. 19 Kasım’da tüm dünyada erişime açılacak oyun, Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play üyeleri için 10 saatlik deneme sürümüne geçerken, EA Play Pro veya oyunun ‘Gold’ ya da ‘Ultimate’ sürümüne sahip oyuncular katılacak.

  • Battlefield 2042 erken erişimi 12 Kasım’da başladı.
  • Oyunun erken erişimine Gold’ ya da ‘Ultimate’ sürümüne sahip oyuncuların yanında EA Play Pro oyuncuları da katılabilecek.

19 Kasım‘da piyasaya sürülecek olan Battlefield 2042 erken erişimi başladı. Oyun, Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play üyeleri için 10 saatlik deneme sürümüne geçerken, EA Play Pro veya oyunun ‘Gold’ ya da ‘Ultimate’ sürümüne sahip oyuncular ise erken erişime katılacak.

PS4, PS5, Xbox One ve Series X/S ve PC’de çıkacak oyun, devasa haritaları ve 128 kişilik oyuncu sayısıyla öne çıkıyor. Haritalar kentsel alanlarda (Songdo, Doha), kumlu çölde (Mısır) ve buzla kaplı Antarktika’da gerçekleşecek. Esinlenen haritalar dünyanın çeşitli bölgelerini temsil ederken, oynanışı büyük oranda etkileyecek kum fırtınaları ve hortumlar dahil olmak üzere şiddetli atmosferik olaylara da hazırlıklı olmak gerekecek.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.