Fırsatlar

Apex Pro TKL serisi klavyeler tanıtıldı

0

SteelSeries, yeni Apex Pro TKL serisi klavyelerini tanıttı. Yeni nesil klavyeler, mekanik klavyelerden 11 kat daha hızlı kullanım imkanı sunuyor.

Apex Pro TKL serisi klavyeler

Danimarkalı bilgisayar donanımı şirketi SteelSeries, yeni Apex Pro TKL serisi klavyelerini duyurdu. SteelSeries’in yeni klavye serisi, OmniPoint 2.0 teknolojisini kullanarak oyunculara ve e-spor profesyonellerine galibiyet avantajı sunuyor.

İlk olarak 2019 yılında piyasaya sürülen Apex Pro TKL, oyunculara ilk mekanik anahtarların yaratılmasından bu yana oyun klavyesi inovasyonunda önemli bir adım olan tamamen ayarlanabilir özelliği sunarak dünyayı kasıp kavurdu. Birçok profesyonel oyuncu tarafından kullanılan Apex Pro TKL, başlangıçta rekabetçi oyuncularla ve çevre birimlerinden yalnızca en iyi performansı talep edenler arasında temellerini buldu. Ardından dünya çapında zaferler kazandı.

Mekanik klavyelerden 11 kat daha hızlı kullanım imkanı

Kazanmak ve kaybetmek arasındaki fark, hız ve milisaniye farkı ile belirlenebilir. SteelSeries, 2022’de OmniPoint teknolojisini daha da hızlı olacak şekilde tasarladı. Her türden oyuncuya, yalnızca 0,54 ms’lik tepki süresiyle 0,2 mm’den 3,8 mm’ye kadar 37 hareket seviyesi seçeneği sunuyor. OmniPoint 2.0 anahtarları, standart mekanik anahtarlardan 11 kat daha hızlı yanıt verir ve 0,2 mm’ye ayarlandığında 10 kat daha hızlı çalıştırma özelliğine sahip. Kullanıcılar, tuş başına, program ve oyun bazında hafif vuruşlar ve derin vuruşlar arasında seçim yapabilir. Oyuncular, FPS oyunları için WASD veya MOBA’lar için ultra hızlı bir QWER fark etmeksizin Apex Pro TKL klavyelerini SteelSeries GG yazılımı ile kullanıldıklarında kullanıcıların özel profillerini otomatik olarak yükleyebilecekler.

E-spor için hazır TKL tasarımı, daha temiz bir masaüstü alanı sağlarken aynı zamanda geniş kapsamlı fare hareketi için daha fazla alan sağlayarak oyun kazandıran anların engellenmemesini sağlar. Apex Pro TKL, ilk kez bağımsız olacak ve yeni nesil yüksek performanslı Quantum 2.0 Dual Wireless teknolojisi ile sunulacak. Apex Pro TKL Wireless kullanan oyuncular, birden fazla cihaza bağlantı için ultra hızlı 2.4GHz gecikmesiz kablosuz teknoloji veya Bluetooth 5.0 arasında seçim yapabilir. Oyuncular 40 saatlik pil ömrüyle Apex Pro TKL Wireless klavye ile beraber, kablolara bağlı kalmadan her zamankinden daha güçlü ve daha uzun süre oyun oynayabilecekler.

OmniPoint 2.0 anahtarı hızının yanı sıra, oyuncuların iki eylemi tek bir tuşa bağlamasına olanak tanıyan ikisi bir arada tuşa basma özelliği sunuyor.

SteelSeries’ın yeni Apex Pro TKL klavye serisi hakkında detaylar:

  • Apex Pro TKL Wireless – E-spora hazır TKL form faktörüne sahip dünyanın en hızlı anahtar anahtarı olan OmniPoint 2.0 teknolojisine sahip Apex Pro TKL Wireless, oyunculara masaüstü bilgisayarlarında kompakt bir güç merkezi sağlar. Yüksek performanslı 2.4GHz Quantum 2.0 Dual Wireless teknolojisini ve bir TKL form faktörünü kullanan Apex Pro TKL Wireless, oyun ve çalışma alanlarının daha temiz görünmesini ve oyun kazandıran hareketler için daha fazla alana sahip olmasını sağlar. Yerleşik OLED akıllı ekran, oyun ve sohbet bilgilerini en aza indirmeye gerek kalmadan gerçek zamanlı olarak sunar. Böylece oyuncular en az kesintiyle oyunun başında kalabilirler. 100 milyon tuş vuruşuna sahip OmniPoint 2.0 anahtarların eşleşmesi için tuş başlıklarına ihtiyacı vardır ve çift vuruşlu PBT tuş başlıkları mükemmel bir arkadaştır ve ilk tuşa basıştan sonuncusuna kadar dayanmaları için rakipsiz dayanıklılık sağlar. 23 Mayıs’ta FaZe Karrigan, kablosuz klavye (Apex Pro Mini Wireless – OmniPoint 2.0 anahtarları ve Quantum 2.0 Dual Wireless teknolojisi) kullanarak CS:GO major kazanan ilk profesyonel oyuncu oldu.
  • Apex Pro TKL – Apex Pro TKL ile kullanıcılar, 0,2 mm’lik hızlı aksiyonlar ile derin ve amaçlı 3,8 mm’lik tuş basmaları arasında geçiş yapmak için OmniPoint 2.0 teknolojisinden yararlanabilir. TKL tasarımı, kullanıcılara clutch oyunları için daha fazla masa alanı sağlarken LAN etkinliklerine taşınabilir olmaya devam eder. Yerleşik OLED akıllı ekran, oyuncuların oyun sistemini ve sohbet bilgilerini olduğu gibi görmelerini sağlayarak oyunları en aza indirme ihtiyacını geçmişte bırakır. Çift vuruşlu PBT tuş başlıkları, tuş başlıklarının 100m tuş vuruşlu anahtarlar kadar uzun süre dayanmasını sağlar.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.